Het juiste personeel voor jouw bedrijf nodig? We got you!

Zoek je een flexibele of vaste medewerker voor je bedrijf? Key Hospitality zoekt graag voor jou de juiste kandidaat. Wij hebben uitgebreide ervaring in zowel de hospitality sector als de wereld van werving & selectie. Met onze kennis en expertise zijn wij in staat een uitstekende match te maken tussen jou en de kandidaat.

Wat wij bieden

Kwaliteit

Wij vinden en selecteren een getalenteerd werknemer die past bij jouw bedrijf

Zekerheid

De juiste mensen op de tijden dat je ze nodig hebt

Flexibiliteit

Jij bepaalt de periode waarvoor je personeel inhuurt

Gemak

Wij verzorgen het gehele HR proces

Hoe verloopt het werving & selectie proces?

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5
Stap 6

Vertel ons wat je nodig hebt

Om echt te weten wat voor kandidaat bij jouw bedrijf past, komen we graag even persoonlijk bij je langs om de bedrijfscultuur te voelen en te horen wat jij precies zoekt. Wij brengen de vacature, het functieprofiel en specifieke wensen in kaart en maken de vacature op.

We zetten de vacature voor je uit

De vacature wordt geplaatst op verschillende platforms, gedeeld via onze kanalen en via ons grote netwerk. Ook gaan onze recruiters actief aan de slag naar de perfecte match.

We selecteren geschikte kandidaten

Wij houden interviews met geselecteerde kandidaten en kijken daarbij goed of zij de juiste vaardigheden en talenten hebben en of ze bij jouw team passen. Daarna volgt een referentiecheck en stemmen we de verwachtingen en wensen met elkaar af.

Kennismaking

Wij stellen een of meer kandidaten aan je voor (afhankelijk van je wens) en stellen hen aan je voor. Met zowel de kandidaat als met jou bereiden we een sollicitatiegesprek voor om te kijken of dit de juiste match is.

Aanstellen van de kandidaat!

Wanneer jij tevreden bent, bespreken we de arbeidsvoorwaarden en tekenen we het contract: de werknemer kan aan de slag! Wij bieden je advies over de arbeidsvoorwaarden en het contract en stellen dit ook voor jou op.

Follow-up

Wij begeleiden de aangestelde kandidaat en nemen na een week contact op met jou en de kandidaat om de performance te evalueren.

Wij denken graag met je mee

Elk bedrijf heeft unieke behoeften: vertel ons wat jij nodig hebt!