Jouw ontwikkeling staat centraal

Dus je wilt jezelf zo snel mogelijk ontwikkelen? Maak dan gebruik van ons trainingsaanbod! Hiermee sta je niet alleen sterker op de arbeidsmarkt maar ontwikkel je jezelf ook op persoonlijk niveau!

Onze Trainingen

Agressie & De-escalatie Training

Weet jouw team hoe ze veiligheid kunnen garanderen voor zichzelf en hun omgeving? Veiligheid voor jouw team en jouw gasten is essentieel. Of het nu gaat om een moeilijk gesprek, een agressief persoon of een overval: veel horecapersoneel weet niet wat ze moeten doen wanneer ze in een uitdagende en stressvolle situatie terechtkomen. Terwijl deze kennis hét verschil kan maken voor het succes van jouw horeca business.

Meer Informatie

Revenue Management

We believe that every hotel must have competent staff who have the right knowledge of Revenue Management.

Meer Informatie

CV schrijven & opmaken

Wil jij leren hoe je een professioneel en mooi CV schrijft, waarmee jij wordt uitgenodigd voor die ene perfecte baan? Je CV is je eigen persoonlijke merk en je moet het goed schrijven, op die manier blijf je niet onopgemerkt. Leer het met deze CV cursus!

Meer Informatie

BHV Cursus

Wat staat je te wachten bij een calamiteit? In deze praktijkgerichte BHV cursus leiden wij je op om effectief te kunnen handelen bij een calamiteit.

Meer Informatie

Gastvrijheidstrainingen

Weet jij goed wat gastvrijheid inhoudt, wie je gast is en wat haar wensen en verwachtingen zijn?

Meer Informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie en om je in te schrijven voor onze training

Meer Informatie

Wij denken graag met je mee

Elk bedrijf heeft unieke behoeften: vertel ons wat jij nodig hebt!