Op zoek naar getalenteerd personeel voor jouw bedrijf?

Om verder te groeien en ontwikkelen met je bedrijf, is goed HR management essentieel. Met ons team van experts begrijpen wij precies wat je nodig hebt. Wij werven, selecteren, managen en trainen talentvol personeel en verbinden hen aan jouw bedrijf. Ons doel is door middel van goede, professionele en gestroomlijnde HR processen, jou tijd en energie te besparen zodat je kunt investeren in de ontwikkeling van jouw bedrijf.

Waarom Key Hospitality?

Kwaliteit boven kwantiteit

We hebben oog voor detail en we focussen ons op kwaliteit. We zijn een organisatie waar we mensen aanmoedigen te leren, hun talenten te ontwikkelen, buiten de gebaande wegen te gaan en altijd te streven naar het beste resultaat.

We zijn betrokken en persoonlijk

Wij ondersteunen onze klanten op de best mogelijke manier, door te anticiperen op hun behoeften, door integer en persoonlijk te werk te gaan en door open en snel te communiceren.

Gepassioneerde hospitality mensen

Alle mensen die bij Key Hospitality werken hebben jarenlange kennis en ervaring in de hospitality wereld. Daarom begrijpen we wat jij als werkgever nodig hebt en kunnen we goed met je meedenken.

HR expertise op alle vlakken

Of het nu om een contract opstelling gaat, een vraag over de horeca CAO, je jouw werknemers wil motiveren of advies nodig hebt bij je Employer Branding: we got you. Met onze expertise en ervaring kunnen we je dat bieden wat jij nodig hebt om sterk te staan.

Onze diensten

Je medewerkers zijn de sleutel tot jouw succes

Bij Key Hospitality hebben we veel ervaring op het gebied van Human Resources en in de wereld van Hospitality. We willen daarom graag onze kennis delen met bedrijven die daarmee zichzelf verder kunnen ontwikkelen. Onze diensten richten zich vooral op het vinden, plaatsen en trainen van het juiste personeel: of het nu gaat om een flexibele of vaste kracht.

Talent Management

Van werving en selectie tot detachering: met onze focus op kwaliteit en met onze persoonlijke benadering helpen wij jou bij het vinden van het beste personeel voor je bedrijf.

Meer Informatie

Trainingen

Onze training is beschikbaar voor iedereen in de gastvrijheidindustrie.

Meer Informatie

Visa & Immigratie

Overweeg je om een collega te contracten van buiten de EU? Key Hospitality helpt graag zodat de nieuwe medewerker snel aan de slag kan.

Meer Informatie

Ontwikkel & groei

Training voor personeel

De ontwikkeling van je werknemers is belangrijk: het leidt niet alleen tot groei van de persoon, maar uiteindelijk ook tot groei van de organisatie. Door werknemers te trainen maak je je bedrijf toekomstbestendig, wendbaar en kun je makkelijker inspelen op verandering. Daarbij verhoogt het de motivatie en loyaliteit van je werknemers.

https://keyhospitality.nl/wp-content/uploads/2021/07/DSC09294-1-scaled.jpg
 • Key Hospitality is a company that symbolizes growth. It is learning for the newest, and development for the experienced. I appreciate Key Hospitality to allow me to have my first job in the Netherlands.

  Maria Florencia Azpeitia

  Front Desk Receptionist

 • Key Hospitality has definitely enhanced many sectors of my professional profile. My customer service and social abilities have evolved greatly and I feel confident feeling with various daily matters.

  Gabriella

  Receptionist at Key Hospitality

 • Key Hospitality has well-structured HR services. Whenever I need to hire new team members, Key Hospitality will find someone efficiently and quickly according to my requirements.

  Giancarlo

  Manager in Vondel Garden Hotel

Laten we beginnen!

Of je nu een algemene vraag of een specifiek verzoek hebt voor het plaatsen van medewerkers, wij staan altijd voor je klaar.